BröllopsGuiden

Årets bröllopsbilder 2018

Här presenterar vi valda bröllopsbilder månad för månad ("Månadens bröllopsbild"). I slutet av januari 2019 ordnar vi en tävling där "Årets Bröllopsbild 2018" röstas fram. Läs längst ner på sidan om hur du kan delta!

APRIL

Junibröllop i Norra Sandsjö

Bröllop i Norra Sandsjö
Foto: Dimitrios Sdougkos / monophoto.se

Frida & Joakim
vigdes den 10 juni 2017 i Norra Sandsjö kyrka, Norra Sandsjö
BERÄTTELSE: "Vi gifte en solig junieftermiddag i Norra Sandsjö kyrka som har sitt ursprung redan ifrån slutet av 1100-talet. Efter vigseln steg vi in i en gammal Hudson 38:a och stannade till vid en liten äng för att ta ytterligare bilder medan våra gäster färdades vidare mot Blankefalls loge där bröllopsmiddag och bröllopsfest ägde rum.
När vi anlände till Blankefalls loge väntade alla våra gäster på oss med glas i hand. Efter god mat & dryck, vackra tal och en saga skriven för oss fortsatt kvällen med sång & dans till livemusik långt in på småtimmarna. Det blev en fantastisk dag som vi alltid varmt kommer att minnas."

MARS

Augustibröllop på Lidingö

Bröllop på Lidingö
Foto: Kicki Fotograf / kickifotograf.se

Cecilia & Dennis Adamsson
vigdes den 11 augusti 2017 på Högberga Gård, Lidingö
BERÄTTELSE: "Vår bröllopsdag ägde rum den 11:e augusti. Prognosen för vädret veckan innan såg allt annat än lovande ut. I och med detta så verkade vår dröm om ett soligt utomhusbröllop bokstavligt talat se väldigt mörkt ut. När dagen kom så stod det i tidningen "nu kommer sommarvärmen - för en dag". Det kändes helt otroligt att vi lyckades pricka in en av de soligaste och varmaste dagarna på hela året. Vigseln ägde rum på Högberga Gård på Lidingö, med strålande sol i en vacker skärgårdsmiljö ut med vattnet. Vi är otroligt tacksamma för denna dag och att vi fick dela dagen med våra allra närmaste, familj och vänner. Festen ägde även rum på Högberga Gård, i en vacker lokal med stora fönster och en fantastiskt härlig balkong ut mot vattnet. Helt enkelt en av de absolut bästa dagarna i våra liv. "

FEBRUARI

Höstbröllop i Stockholm

Bröllop i Stockholm
Foto: AnnaCarin Isaksson / annacarinisaksson.com

Petra & Mattias Ahlén
vigdes den 9 september 2017 i S:ta Maria Magdalena kyrka, Stockholm
BERÄTTELSE: "Vi vigdes i S:ta Maria Magdalena kyrka på Södermalm i Stockholm den 9 september 2017. Det var en känslofylld och stämningsfull ceremoni med tre klassiska solon.
Efter kyrkan promenerade vi tillsammans med våra 30 gäster till Söder Mälarstrand. Eftersom det var Stockholm Halvmaraton fick vi jogga när vi korsade maratonbanan på väg till kajen! I långsamt mak tuffade vi runt Södermalm ombord på ångbåten s/s Frithiof. Regnet öste ned under båtfärden men stämningen var på topp.
På Sjöfartshuset Festvåning i Gamla Stan hade vi en härlig bröllopsfest med 3-rätters middag och tårta. Det var underbar mat och många roliga tal. Vi hade själva gjort en film som vi visade under middagen. Sedan dansade vi den vackra salongen till kl 02.00. Det var en helt fantastisk dag med massor av skratt, glädjetårar och kärlek."

JANUARI

Kyrkobröllop i Jönköping

Bröllop i Jönköping
Foto: Camilla Svensson / millansfoto.blogg.se

Alexander & Rebecca Frödekrans
vigdes den 8 juli 2017 i Ljungarums kyrka, Jönköping
BERÄTTELSE: "Innan vi skulle vigas gjorde vi en 'first look'-fotografering och när vi skulle mötas i Strömsbergsskogen så verkligen öppnade sig himlen så vi fick ändra i sista sekund och åkte till ett övergivet lager vid Munksjömagasinet. Regnet försvann när vi väl kommit dit. Vi fortsatte fotograferingen i Strömsbergsskogen som först tänkt. Efter vigseln (som var magisk tack vare brudens fyra systrar som sjöng vackert) hade vi hyrt en veteranbuss som tog gästerna från kyrkan till festen som hölls i Hovslätts hembygdsgård. Fina tal och spex och det var så kul så de flesta missade att fota. Även här gjorde brudens systrar ett superjobb som toastmadams. En helt fantastisk dag/kväll och natt med så mycket kärlek, skratt och glädjetårar. Vi är glada att vi valde Camilla som vår fotograf för vi är så nöjda med bilderna!"
Vill ni delta? Bli Månadens bröllopsbild!
Det har ingen betydelse när vigseln har ägt rum, vårt beslut grundas på vilka bilder (av de som mailats in) vi tycker är de bästa. Kommer ni med här som "Månadens bröllopsbild" kan ni genom röstning efter årets slut bli utvalda till "Årets Bröllopsbild" och vinna ett fint pris. Klicka på länken nedan för en chans att komma med!

Gör så här:
1. SKICKA IN ERT BRÖLLOP HÄR
2. Sen mailar ni oss max 3 bilder till info@brollopsguiden.se

Kommentarer (1)

Tack
Tack för att ni ville ha mig :) Hade så roligt även om regnet spelade oss ett spratt emellanåt.
Camilla Svensson 2018-01-02        Anmäl
annonser
MEDLEM & VERKTYG
Bli medlem gratis och använd alla verktyg

BRÖLLOPSHEMSIDOR
Skapa egen bröllopssida - 35 mallar

KÄNDISBRÖLLOP
Svenska och utländska kändisbröllop

ÅRETS BRÖLLOPSBILDER
12 bröllop varje år ända sen 1997
PLANERINGEN
Planeringskalender, budgetverktyg, fotochecklista m.m.

BLOGGAR
Starta en egen bröllopsblogg och läs alla andras

FORUM
Fråga, svara, skapa omröstningar och tipsa

GÄSTER
Klädkod, möhippa, svensexa, hålla tal m.m.
MODE & STYLING
Brudklänningar, brudfrisyrer, brudgumsmode m.m.

KÖP & SÄLJ
Fynda din brudklänning eller sälj grejer från bröllopet

VIGSELN
Kyrklig, borgerlig, ekologisk eller utomlands

BRÖLLOPSFESTEN
Hyra bord, stolar, tält, recept på bröllopstårta m.m.
Love Your Locals - Till företagsregistret BRÖLLOPSRESAN
Smekmånad, bröllopsresa, bokningstips

HITTA FÖRETAG
Hitta dina lokala bröllopsföretag och e-butiker
Annonsera i företagsregistret

Mer info om tidningen TIDNINGEN
Annonsering
Köp äldre utgåvor
BröllopsGuiden   Facebook Instagram Spotify YouTube Pinterest Twitter Google+
Annonsering webb | Annonsering tidning | Köp tidningen här | Om BröllopsGuiden
This site and its pages are © BröllopsGuiden 1997-2017   Org.nr 556603-1612   BröllopsGuiden Norden AB   Nybrogatan 7   114 34 Stockholm   Karta
Tel: +46 8 545 245 55   E-post: info@brollopsguiden.se